Facebook Pixel
Můj košík
Přepnout menu
Hledat

Služby

 

NA SPOKOJENOSTI NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ NÁM ZÁLEŽÍ


Zajistíme vám vybavení provozovny propagačním materiálem, při pravidelných odběrech sudového piva u nás zdarma obdržíte účtenky, pivní tácky, pivní sklo, ubrusy, slunečníky, trička.. prostě vše co mají pivovary v nabídce. Veškeré zboží Vám po dohodě zavezeme na Vaší provozovnu.

Chystáte firemní večírek, větší rodinnou oslavu, narozeniny, výročí, svatbu..? U nás můžete nakoupit vše za velkoobchodní ceny a pokud vše nevypijete můžete nám zboží přivézt zpět a my vám vrátíme peníze.

K sudovému pivu je možnost zapůjčení výčepního zařízení.

 

 

NAŠE NABÍDKA


Nabízíme široký sortiment piva, vína a dalších alkoholických a nealkoholických nápojů.

 

Můžete se na nás vždy spolehnout.

 

PŮJČOVNA CHLADÍCÍCH A VÝČEPNÍCH ZAŘÍZENÍ


K u nás zakoupenému sudovému pivu si můžete zapůjčit komletní výčepní zařízení s odpovýdající narážecí hlavou na konkrétní druh piva které si vyberete, zařízení je včetně zabudovaného komresoru takže stačí jen zapojit do elektřiny několik minut počkat a může se točit. Při přepravě musí výčep stát, nepokládejte ho na bok, funguje jako lednička a nemusel by potom dobře chladit. Hlavně v letních měsících je o zapůjčení velký zájem, doporučujeme tedy si výčep raději na konkrétní datum zamluvit dopředu.

Za zapůjčení vybíráme poplatek 100,- Kč, většinou se půjčuje na víkend, zapůjčení na delší dobu cena dohodou. Dále požadujeme vratnou zálohu 3 000,- Kč.

 

PIVO


• Zapůjčení výčepního zařízení
• Zapůjčení POS materiálů
• Proškolení personálu

1842

ZALOŽEN Plzeňský Prazdroj

Vůbec poprvé na celém světě byl tento druh piva uvařen 5. 10. 1842 v plzeňském pivovaru německým sládkem Josefem Grollem.

 


83.5%

RECYKLACE

Recyklujeme 83.5% odpadu.

 

42M

HEKTOLITRŮ PIVA

Prodáno na letních festivalech v roce 2018.

 

 


28%

PROCENT LIDÍ

Pije pivo alespoň jednou týdně.